Corporaties

Badkamer renovatie zonder breken: verkort de doorlooptijd van uw renovatieprojecten

Een badkamer renovatie zonder breken, het kan met Fibo-Trespo wandpanelen. De kant-en-klare panelen met tegellook worden direct over bestaand tegelwerk geplaatst. Snelle en gemakkelijke montage staat hierbij centraal. Omdat breek- en hakwerkzaamheden niet nodig zijn, verkort u de doorlooptijd van uw project aanzienlijk. Ideaal voor grootschalige renovatieprojecten!

Fibo-Trespo wandpanelen: de voordelen voor corporaties

Steeds meer corporaties kiezen voor badkamer renovaties zonder breken. Fibo-Trespo is een gelijkwaardig alternatief op tegels en biedt vele voordelen.

 • Korte doorlooptijd
 • Lagere projectkosten
 • Geen breek- en hakwerkzaamheden
 • Weinig overlast voor bewoners
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Veel keuze aan decors voor bewoners

Badkamer renovatie zonder breken bespaart tijd en geld

Fibo-Trespo wandpanelen zijn snel en eenvoudig te monteren. De panelen worden over bestaand tegelwerk geplaatst, waardoor breek- en hakwerkzaamheden op de tegels niet nodig zijn. Leidingwerk kan simpelweg achter het regelwerk geplaatst worden zonder te hoeven frezen. Hierdoor verkort u uw doorlooptijd aanzienlijk. Maar dat niet alleen. Met Fibo-Trespo hoeft u geen specialist in huis te halen voor hak- en breekwerk. Bovendien zijn de panelen licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te plaatsen door één persoon. Het resultaat: lagere projectkosten in vergelijking met een badkamer renovatie waarbij hak- en breekwerkzaamheden wél nodig zijn.

Minimale overlast voor bewoners

Een badkamer renovatie zonder breken voorkomt grote hoeveelheden rommel en stof. Daarnaast kan een badkamer veel sneller worden opgeleverd (al binnen 2 dagen), aangezien de panelen direct over bestaand tegelwerk worden geplaatst. Bewoners ondervinden hierdoor minimale hinder tijdens de verbouwing van hun badkamer.

Fibo-Trespo als alternatief voor badkamertegels

Fibo-Trespo wandpanelen zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt tegelwerk. U geeft badkamers een prachtige, natuurlijke tegeluitstraling, maar in werkelijkheid kiest u voor badkamers zonder tegels, die sneller, gemakkelijker en goedkoper te realiseren zijn. Bovendien zijn Fibo-Trespo wandpanelen duurzaam, kleurvast en ongevoelig voor schimmels. Fibo-Trespo is daarom een uitstekend alternatief voor badkamertegels en zeer geschikt voor grote renovatieprojecten.

Stappenplan badkamer renovatie zonder breken

1. Bekijk ons assortiment

Fibo-Trespo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo-Trespo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

Fibo-Trespo is snel en gemakkelijk te monteren: dankzij de handige Aqualock zijn de panelen met één klik aan elkaar te bevestigen én 100% waterdicht. In de verwerkingsvoorschriften leest u hoe de panelen zonder breken in de badkamer geplaatst kunnen worden. Dezelfde stappen lichten we ook uit in deze video met verwerkingsinstructies.

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo-trespo nog meer geschikt?

 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo-Trespo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo-Trespo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo-Trespo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo-Trespo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.