Industriële verwerkers

Badkamerwanden voor chalets en modulaire units

Bent u op zoek naar badkamerwanden voor chalets en modulaire units? Fibo is de nummer één oplossing voor het bekleden van badkamerwanden in chalets en modulaire units. De kant-en-klare wandpanelen met tegellook zijn uitermate geschikt voor seriematige productie en door hun flexibele karakter transport- en scheurbestendig. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk met deze kant-en-klare wandpanelen!

Fibo wandpanelen: de voordelen voor industriële verwerkers

Fibo is erg populair onder industriële verwerkers. Neem een voorsprong op uw concurrentie en profiteer zowel van praktische als esthetische voordelen voor badkamerwanden in chalets en modulaire units.

 • Eenvoudige & Snelle montage
 • Transportbestendig
 • Geschikt voor seriematige productie
 • Gemakkelijk te combineren
 • Verkrijgbaar in lange lengte (302 cm)
 • Ruim assortiment uit voorraad leverbaar

Dé nieuwe industriële standaard voor chalets en modulaire units

Het basismateriaal van Fibo is hout, waarop een HPL-toplaag (High Pressure Laminate) verlijmd is. Deze innovatieve samenstelling maakt de panelen uiterst flexibel, en hierdoor zeer geschikt voor transport en seriematige productie: knappende tegels of scheurende voegen zijn verleden tijd. Daarnaast zijn Fibo wandpanelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen met de handige Aqualock, licht van gewicht en dus door één persoon te hanteren. Met Fibo bent u verzekerd van een snelle montage en verkorte afbouwtijd.

Hoge hygiëne in elke badkamer

De HPL-toplaag zorgt niet alleen voor extra flexibiliteit, maar biedt ook diverse voordelen op hygiënisch vlak voor chalets en modulaire units. De toplaag voorkomt verkleuring en maakt de wandpanelen ongevoelig voor schimmels, waardoor de badkamerpanelen eenvoudig te reinigen zijn. Een simpel sopje volstaat al. Bovendien blijft de badkamer er hierdoor als nieuw uitzien, ook na jarenlang gebruik. Peter Louwerens, Inkoper bij Maat Feeling Home (chaletbouw), geeft aan dat opdrachtgevers erg enthousiast zijn over Fibo wandpanelen. “Een groot voordeel is dat Fibo wandpanelen veel onderhoudsvriendelijker zijn dan betegelde badkamers. Bovendien denken opdrachtgevers veelal dat het echte tegels zijn, totdat men er aan voelt.

Fibo badkamerwanden in 3 stappen

1. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen hebben een luxe uitstraling en zijn leverbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. Voor elke chalet of modulaire unit is er een geschikt decor.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

De handige Aqualock is een groot voordeel voor badkamers in chalets en modulaire units. Hierdoor zijn de badkamerpanelen met één klik aan elkaar te verbinden én zijn ze 100% waterdicht. Wilt u meer weten over de montage van de wandpanelen? Lees dan onze verwerkingsvoorschriften.

Waarom Fibo badkamerwanden in chalets en modulaire units?

 • In 2 dagen geplaatst
 • Bewezen systeem
 • Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast
 • Standaard geleverd met 15 jaar garantie

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo-trespo nog meer geschikt?

 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo-Trespo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo-Trespo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo-Trespo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo-Trespo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.