Verwerkers

Verbouw zelf een badkamer met Fibo-Trespo wandpanelen

Zelf een badkamer verbouwen of renoveren? Maak gebruik van Fibo-Trespo wandpanelen als alternatief op traditionele tegels. Met deze kant-en-klare wandpanelen worden badkamerwanden eenvoudig in één arbeidsgang bekleed en hoeft u geen tegelzetter in te huren. Door het eigenhandige karakter van Fibo-Trespo verbouwt u zelf een badkamer in minder tijd!

 

Fibo-Trespo wandpanelen: de voordelen voor verwerkers

Steeds meer aannemers willen zelf een badkamer verbouwen en hiervoor geen specifieke vakmensen inschakelen, zoals een tegelzetter. Fibo-Trespo maakt dit mogelijk en biedt daarnaast ook andere voordelen.

 • Snelle montage
 • Licht van gewicht
 • Verkorte afbouwtijd
 • Meer dan 200 soorten decors
 • Geen specifieke vakmensen nodig
 • Bij iedere handelaar verkrijgbaar

Zonder tegelzetter zelf een badkamer verbouwen

Fibo-Trespo wandpanelen worden over bestaand tegelwerk geplaatst. Breek- en hakwerkzaamheden zijn hierdoor niet nodig; leidingwerk wordt netjes achter de panelen weggewerkt. In tegenstelling tot een badkamerverbouwing waarbij traditionele tegels worden gebruikt, is er met Fibo-Trespo geen sprake van voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. De badkamer is dus een stuk sneller klaar én bovendien komt er nauwelijks rommel en stof vrij!

Fibo-Trespo als alternatief voor badkamertegels

Steeds meer verwerkers geven de voorkeur aan wandpanelen in de badkamer in plaats van traditionele tegels. Met Fibo-Trespo geeft u badkamers een prachtige, natuurlijke tegeluitstraling, maar in werkelijkheid kiest u voor badkamers zonder tegels, die sneller en gemakkelijker te realiseren zijn. Bovendien zijn Fibo-Trespo wandpanelen ongevoelig voor schimmels, kleurvast en duurzaam. Fibo-Trespo is daarom het ideale product wanneer u zelf

 

Een badkamer verbouwen in 3 stappen

1. Bekijk ons assortiment

Fibo-Trespo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo-Trespo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

3. Verdiep u in de montage

Met Fibo-Trespo heeft u geen tegelzetter meer nodig om badkamerwanden te bekleden. Dankzij de handige Aqualock bevestigt u Fibo-Trespo panelen met één klik aan elkaar én zijn ze 100% waterdicht. Wilt u meer informatie over de montage van de wandpanelen? Lees dan onze verwerkingsvoorschriften.

 

Waarom kiezen voor Fibo-Trespo?

 • Bewezen systeem
 • In 2 dagen geplaatst
 • Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast
 • Standaard geleverd met 15 jaar garantie

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo-trespo nog meer geschikt?

 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo-Trespo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo-Trespo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo-Trespo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo-Trespo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.